Ambachtelijke rundvleeskroket, mini uitsmijter, pomodorisoep en salade
Drie verschillende pinsella strips met truffel ricotta, caprese, crème artisjok en olijf.
2 Rijkgevulde garnalenkroketten geserveerd met saffraanmayonaise
2 Ambachtelijke rundvleeskroketten geserveerd met mosterd
Kipfilet, oude kaas, bacon, ei, tomaat en mesclun sla
3 Spiegeleieren met boerenachterham en jonge kaas
Boerenachterham, kaas en ketchup.
100% Runderburger op een brioche bol met cheddar, zoetzure ui, little gem en tomatenketchup geserveerd met frites Maak de burger naar wens door spek (+0,50) of een gebakken ei (+1,50) toe te voegen
Vegetarische burger op een burger bun met cheddarsaus, zoetzure ui, little gem en tomatenketchup geserveerd met frites Maak de burger naar wens door gebakken ei (+1,5) toe te voegen.
Zachtgegaarde gemarineerde kipfilet met gefrituurde uitjes, kroepoek en atjar geserveerd met frites
In roomboter gebakken sliptongen met ravigottesaus en gegrilde citroen, geserveerd met frites en salade
Salade met carpaccio, pijnboompitten, Grana Padano en truffelmayonaise. Geserveerd met brood en boter
Rijkgevulde salade met gegratineerde geitenkaas, honing, rode biet en walnoten geserveerd met brood en boter
Frisse salade met gerookte zalm, crème fraîche, cornichons en wakame geserveerd met brood en boter
Frisse salade van gebakken gamba's met crème fraîche, wakame en cornichons geserveerd met brood en boter
Pulled chicken, bacon, ei, tomaat, Grana Padano, ansjovis en Caesar dressing
Met slagroom
Een afwisselende zoete verrassing
Pure chocoladebrownie van The Brownie Box
'Hangende room' met passievruchtensorbet en krokante kokos
Klassieke crème-brûlée met krokant laagje van gekarameliseerde suiker en stroopwafel-ijs
Rijkgevulde bouillabaise met diverse vissoorten, schaal- en schelpdieren, rouille en croutons
Seizoensgebonden wisselende soep geserveerd met brood en boter.
Soep van pomodori tomaat met basilicumolie geserveerd met brood en boter
Met mayonaise
Vers afgebakken brood met kruidenboter en aioli
Krokant gefrituurde zoete aardappel met tomatensalsa en crème fraîche
Salade met ingrediënten van het seizoen
Rauwe oester met wakamesalade, ponzu, rode peper en bosui. Rauwe oester met rode wijnazijn, sjarlot en zwarte peper. Gegratineerde oester met spinazie en bearnaisesaus
Een proeverij van diverse gerechten welke zorgvuldig zijn geselecteerd door onze chef (keuze uit alleen vlees, vis, vegetarisch of een combinatie)
Met crème fraiche geserveerd met brood en boter
Dun gesneden Iberico ham met zoetzure tomatencompote
Licht gerookte burrata met zoetzure biet en tomatensalsa
Vegetarische springroll met chutney van mango
Gerookte zalm met mierikswortelcrème en zoetzure biet
Gegrilde gamba's met kruidenboter en peterselie
Krokante taco gevuld met krab, wakame en wasabi topping
Gegrilde halloumi kaas met gebrande paprika, walnoten en siroop van sherry
Linguine met gamba's, rode peper en knoflookolie
Getoast briochebroodje met geschroeide tonijn, kimchi en citroenmayonaise
Risotto met gepocheerd scharrelei, geschaafde Grana Padano en truffelolie
Dun gesneden rundermuis met Grana Padano, pijnboompitten, truffelmayonaise en rucola
Rijkgevulde bouillabaise met diverse vissoorten, schaal- en schelpdieren, rouille en croutons
In de oven gebakken Franse kaas met crudité van diverse groenten en broodstengels
Kort geroosterde coquilles met saus van bisque du homard
Krokant gebakken buikspek met gamba's en hoisinsaus
Gebakken in limoenboter met groene asperges en haringkuit
Gegrilde spies met ossenhaaspuntjes, sesamsaus en paksoi Shanghai
Gestoofde kalfswang met luchtige aardappel-truffelmousseline en waterkers
Gebraden tournedos met fondant aardappel, knoflook spinazie bearnaisesaus
'Hangende room' met passievruchtensorbet en krokante kokos
Klassieke crème-brûlée met krokant laagje van gekarameliseerde suiker en stroopwafel-ijs
Shared dining proeverij van diverse zoete lekkernijen
Selectie van diverse kaassoorten met rozijnenbrood en appelstroop
Gevuld met boerenroomijs, rood fruit compote en koekcrumble
Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.